Behandelingen

Lippen
Lipvergroting je hoort daar vaak over, maar wat zijn de mogelijkheden? Waar moet je rekening mee houden als je zo’n behandeling doet? Bij een lipvergroting worden de lippen vergroot, tevens kan de vorm van de lippen veranderd worden. Tijdens de behandeling wordt u begeleidt door de arts. Er is nauwelijks pijn door de verdoving die in de filler zit. Ook draagt de expertise van de arts ertoe dat de behandeling goed te doen is. Na de lipvergroting kunnen de lippen een paar dagen extra opgezet zijn. De zwelling houdt meestal een dag of drie aan. Sommige clienten hebben iets langer last van de zwelling. Andere vinden de zwelling van de eerste paar dagen juist mooier. Indien je zelf een idee hebt van hoe je de lippen wilt hebben neem dan een foto mee.

Kaaklijnverstrakking
Een strakke kaaklijn is erg belangrijk voor het gezicht. Tegenwoordig hoef je daarvoor niet onder het mes, met een aantal injecties zorgt de cosmetisch arts dat u een strakke kaaklijn krijgt. Geen littekens, geen tijd nodig voor herstel, geen pijn en geen blauwe plekken. Heb je juist wel een mooie strakke kaaklijn maar wil je een mooiere kin hebben, dan is dat ook mogelijk. Belangrijk is dat het gezicht mooi in verhouding is.

Fronsrimpels
De fronsrimpels geven een boze indruk. Het beste is om de fronsrimpels te behandelen met botox eventueel aangevuld met een filler. Wanneer de fronsrimpels weg zijn zie je er weer positief uit en wordt je uitstraling beter.

Wangen/jukbeenderen
Ben je erg afgevallen? Heb je nooit volle wangen gehad? Of droom je van mooie jukbeenderen? Er is veel mogelijk met een filler om daar verbetering in te brengen. De behandeling van de wangen en/of jukbeenderen kan je gezicht iets extra’s geven. Het oogt gezond en fris.

Rimpels bovenlip
Rimpels bovenlip ook wel de ‘barcode’ genoemd zijn vervelende rimpels boven de lip . Het zijn rimpels die alleen bij vrouwen komen en soms erger worden door roken. Rook je niet?Je kan die rimpels nog steeds hebben. De enigste manier om ze weg te krijgen is door een fillerbehandling. Wat ook erg fijn is dat je lippenstift niet meer in die rimpels gaat zitten . Wees er op tijd bij want hoe dieper ze zijn hoe lastiger het is om ze weg te werken.

Mondhoeken
Dit is wellicht de populairste behandling die onze arts uitvoert. Kijk je verdietig en sip maar voel je je fantastisch, dan ligt dat toch aan je mondhoeken die een andere indruk wekken. De mondhoeklift is een fillerbehandeling die gelijk een mooi resultaat geeft. De mondhoeken gaan hoger staan , dit oogt gelijk positiver.

Neuslippenlijn
De neuslippenlijn is zoals de naam al zegt een lijn die vanaf de neus naar de lippen loopt. Indien je die lijn hebt dan wordt je gezicht in drie delen verdeeld wat ervoor zorgt dat je er moe uitziet. Met een filler kan de lijn mooi weg gewerkt worden.

Traangoot
De traangoot behandeling doet iets aan het gebied onder het oog. Vaak is er een lijn om het oog wat ervoor zorgt dat je er voortdurend moe uitziet. Dit kan tevens gepaard gaan met donkere plekken onder het oog. Na de fillerbehandeling zie je er uitgerust uit, ook worden de zwarte kringen een stuk minder zichtbaar. De traangoot kan ontstaan door veroudering maar wij hebben ook regelmatig cliënten die altijd al een zichtbare traangoot hadden. In beide gevallen is de traangoot behandeling ideaal om het probleem aan te pakken. De behandeling wordt als nauwelijks pijnlijk ervaren en u kunt direct doorgaan met u bezigheden na de behandeling. Onze arts gebruikt een filler die speciaal voor onder het oog gemaakt is.

(Acne)littekens
Heb je littekens van vroeger? Had je veel last van jeugdpuisjes en zijn dat littekens geworden? Heb je een ongeluk gehad en daar littekens aan over gehouden of volumeverlies in het gezicht? Je kan bij ons terecht om dat mooi te laten behandelen met een filler. De filler is aan de buitenkant niet zichtbaar en jouw littekens en/of volumeverlies is weg. Erger je niet meer aan die littekens. Niet alle littekens zijn te behandelen, onze arts kan je daar meer over vertellen.

Handen
Zien je handen er erg oud en droog uit? Een uitkomst is dan een filler behandeling, niet alleen zien je handen er beter uit ze voelen ook een stuk fijner aan. Het resultaat blijft ongeveer twee jaar mooi waardoor je de behandeling niet vaak hoeft te herhalen. Tijdens de behandeling wordt er gebruikt gemaakt van een hoge verdovingsgehalte waardoor je eigenlijks niks voelt van de kleine injecties in je handen.

Fijne rimpels
Fijne rimpels kan je eigenlijk overal hebben, maar de plekken waar ze het meest voorkomen zijn: rondom de kin en op de wangen. Op een gegeven moment veranderen de fijne rimpels in hele diepe rimpels. Dit is vaak het moment dat onze cliënten komen voor een behandeling.

Het advies is om eerder te komen want dan zijn de rimpels beter weg te werken. Fijne rimpels kunnen ook op minder bekende plekken ontstaan zoals: in de wenkbrauwen en voor de oren.

Skinboosters
Wie wil er niet een glanzende huid a la Jennifer Lopez? Straalt je huid maar heb je rimpels bij je decolleté? Of rimpels in de hals? De skinbooster is dan de behandeling. Je huid gaat stralen door de hyaluronzuur,vitamines en mineralen die in de skinbooster zitten. De behandeling bestaat uit drie sessies, waarbij het resultaat na iedere sessie beter wordt. De behandeling bestaat uit een serie hele kleine injecties in de te behandelen gebied. Het resultaat blijft een jaar mooi. Wil je het resultaat goed houden doe dan 1 sessie na 6 maanden. Dit verlengt het resultaat met een jaar.

Neuscorrectie
Heb je een bult op je neus? Heb je een scheve neus? Of heb je geen neusbrug? Je neus is erg belangrijk in het gezicht en bepaald vaak hoe aantrekkelijk iemand eruit ziet. Cliënten die deze behandeling doen hebben soms een kleine correctie nodig om de neus er veel beter uit te laten zien. Vaak is een operatie overbodig, het is duur, gaat gepaard met pijn en ziet er niet altijd natuurlijk uit. Een deel van onze cliënten is Aziatisch en wil een duidelijke neusbrug hebben. Er zijn veel mogelijkheden, tijdens het consult laat onze arts jou zien wat je van de behandeling kan verwachten. De behandeling houdt in dat je een paar kleine injecties krijgt. Het effect houdt een jaar aan.