Over ons

Cosmetisch arts

Cynthia Hawi

De kliniek is in 2012 opgericht door Cynthia Hawi. In 2004 begon zij met de studie geneeskunde aan de

Rijksuniversiteit van Leiden. Tijdens haar opleiding tot arts deed zij veel ervaring op in het LUMC Ziekenhuis en in het Westeinde ziekenhuis in Den Haag. In 2011 behaalde Cynthia haar artsenbul.

Vrijwel direct ging zij van start bij diverse privéklinieken(2011). Haar unieke zachte benadering van de huid en vriendelijke karakter zorgde ervoor dat ze geliefd was bij de cliënten en gevraagd werd om bij meerdere klinieken te werken. Cynthia bleek veel talent te hebben in de cosmetische geneeskunde en werd daarom na twee jaar gevraagd door de farmaceut om trainer te worden en cursussen te gaan geven aan collega artsen. Dit kwam goed van pas, aangezien Drs. Cynthia het leuk vindt om haar opgedane kennis over te dragen. Tevens wordt Cynthia regelmatig uitgenodigd om congressen in het buitenland bij te wonen.

Ná duizenden behandelingen gedaan te hebben besloot Cynthia om de overstap te maken naar een eigen kliniek in Oegstgeest. De naam werd al gauw 'Cynthia Injectables Kliniek' omdat alle cliënten haar kennen bij haar voornaam Cynthia. De kliniek werd succesvol en trok zelfs cliënten uit het buitenland aan zoals België en Duitsland. Een pluspunt is dat deze buitenlandse cliënten goed kunnen communiceren met Cynthia, gezien zij naast het Nederlands ook vloeiend Engels spreekt.

De BIG-registratie van dokter Cynthia kun je vinden onder het nummer: 49914215701 S.Hawi

 

CV arts

-Geneeskunde opleiding 2004-2011 aan de Universiteit Leiden

-cosmetisch arts sinds 2011

-werkt in: Leiderdorp en Rotterdam

-specialiteiten: lipvergroting en neuscorrecties door middel van fillers

-style van werken: mooi natuurlijk effect, behoud van eigen gezichtsvorm en mimiek

-staat bekend om: goed kunnen begeleiden van cliënten die angst hebben voor naalden en/of de behandeling

-nevenactiviteiten: lesgeven aan collega artsen in de cosmetische geneeskunde

 

De kliniek in jouw stad

Vertrouwd, Veilig en Dichtbij!

Cynthia Injectables Kliniek is een gerenommeerd kliniek met locaties in Leiderdorp en Rotterdam. De kliniek voor Botox- en Fillerbehandelingen is begonnen in 2012 in Oegstgeest (omgeving Leiden). Wegens succes zijn wij sindsdien uitgebreid naar Rotterdam. Beide vestigingen zijn goed bereikbaar en je kan gratis voor de deur parkeren. De ideale ligging draagt bij aan onze ambitie om injectable behandelingen bereikbaar te maken voor iedereen. Tevens onderscheiden wij ons door vaste,lage prijzen voor de behandelingen. Zo kost een Botox behandeling bij ons € 100,-  per zone en de fillers € 300,- per behandeling. Onze ervaren arts Cynthia Hawi luistert naar jouw persoonlijke wensen en bespreekt met jou de mogelijkheden. Het consult is kosteloos en vrijblijvend in Leiderdorp. Voor de locatie in Rotterdam rekenen wij 50,- euro voor een consult(indien je een behandeling doet op dezelfde dag rekenen wij geen consultkosten). Tenslotte werken wij altijd op afspraak. Je bent welkom!