Over ons

Cosmetisch arts

Cynthia Hawi

ARTS:

De kliniek is in 2012 opgericht door Cynthia Hawi. In 2004 begon zij met de studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit van Leiden. Tijdens haar opleiding tot arts deed zij veel ervaring op in het LUMC Ziekenhuis en in het Westeinde ziekenhuis in Den Haag. In 2011 behaalde Cynthia haar artsenbul.

Vrijwel direct ging zij van start bij diverse privéklinieken(2011). Ná duizenden behandelingen gedaan te hebben besloot Cynthia om de overstap te maken naar een eigen kliniek in Oegstgeest. De kliniek werd succesvol en trok zelfs cliënten uit het buitenland aan zoals België en Duitsland. Een pluspunt is dat deze buitenlandse cliënten goed kunnen communiceren met Cynthia, gezien zij naast het Nederlands ook vloeiend Engels spreekt. Naast het verrichten van botox- en fillerbehandelingen houdt dokter Cynthia zich bezig met het lesgeven aan collega´s en het bijwonen van congressen in het buitenland.

De BIG-registratie van dokter Cynthia kun je vinden onder het nummer: 49914215701 S.Hawi

De kliniek in jouw stad

Vertrouwd, Veilig en Dichtbij!

KLINIEK: 

Cynthia Injectables Kliniek is een gerenommeerd kliniek in Leiderdorp. De kliniek voor Botox- en Fillerbehandelingen is begonnen in 2012 in Oegstgeest (omgeving Leiden). De kliniek is  goed bereikbaar en je kan gratis voor de deur parkeren.  Onze ervaren arts Cynthia Hawi luistert naar jouw persoonlijke wensen en bespreekt met jou de mogelijkheden. Het consult is kosteloos en vrijblijvend. Tenslotte werken wij altijd op afspraak. Je bent welkom!

OPENINGSTIJDEN:

Maandag tot en met vrijdag van 9:00-18:00, alleen op afspraak. U kunt ook een afspraak maken voor in de avond als overdag niet schikt.