Nieuws

Het V-effect!

Februari 2019

Actie V-effect voor 200,- euro: Vanaf 19 februari tot en met 28 februari hebben wij een actie voor het V-effect. Het V-effect houdt in dat de kin en de jukbeenderen gevuld worden om mooiere contouren te bereiken in het gezicht. Dit wordt vaak bij bekende celebrities gedaan. Onze praktijk is gevestigd in Leiderdorp. Leiderdorp is een gemeente in de buurt van Den Haag, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Leiden, Oegstgeest, Katwijk en Noordwijk. Wij hebben Leiderdorp uitgekozen om de centrale ligging. Bij ons in de praktijk kunt u terecht voor oa lipfillers, wangen, jukbeenderen, kaaklijnverstrakking, profhilo, neuscorrectie en botox.

Pijnloze behandeling met de Nuevibe!

Januari 2019

Maak kennis met de Nuevibe! Dit apparaat zorgt ervoor dat u de naald niet voelt tijdens de behandeling door het uitzenden van kleine vibraties. In Nederland wordt deze nog niet gebruikt maar in de rest van de wereld is Nuevibe razend populair!Wilt u dat de arts hier gebruik van maakt? Geef het tijdens het consult aan, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

November 2018:

Vanaf 12 november 2018 tot en met 31 december 2018 hebben wij een actie voor lipvergroting met de filler PRINCESS Voluma. De prijs voor 1 ml lipvergroting is 199,- euro ipv 300,- euro. Maak snel een afspraak!

Actie Ooglidcorrectie Plasma

Oktober 2018:

Vanaf 19 oktober 2018 tot en met 19 November 2018 hebben wij een actie voor de behandelingen van de oogleden met de Plasma.  De boven- en onderoogleden kan je samen behandelen voor 450,- euro ipv 600,-. De plasmabehandeling geeft verstrakking van de huid. Het effect van de behandeling is na 3 maanden op zijn mooist.  De actie geldt niet op een behandelingen van alleen de bovenoogleden of alleen de onderoogleden. Heb je nog vragen bel of mail gerust.

 

Verhuizing locatie Leiden

Augustus 2018:

Wegens toenemende drukte in de praktijk hebben wij besloten om de praktijk in Leiden te verhuizen naar een grotere praktijkruimte in Leiderdorp. Vanaf 3 september  worden de behandelingen op het nieuwe adres uitgevoerd. Het nieuwe adres is: draadbaan 31 in Leiderdorp. Voor de nieuwe praktijk zijn er twee privé parkeerplekken waar gratis geparkeerd kan worden. Zijn de parkeerplekken bezet, dan kan je ook aan de begin van de straat gratis parkeren. Het telefoonnummer en de openingstijden blijven hetzelfde. Zoals altijd zal Cynthia zelf de behandelingen uitvoeren op de nieuwe locatie. Heb je nog vragen bel of mail gerust.

 

Zomer 2018

Juli 2018:

Wij zijn de hele zomer open! Bel of mail voor een afspraak bij ons in de praktijk in Leiden of in Rotterdam.

Nieuwe behandeling Profhilo

Maart 2018:

Vanaf nu kan je bij ons een Profhilo behandeling doen. Profhilo is een hyaluronzuur die ervoor zorgt dat je huid mooi strak wordt zonder dat er een toename van volume is.  De behandeling dient in twee sessie gedaan te worden, met een tussentijd van 1 maand. Het resultaat is na 1 maand zichtbaar. De behandeling is erg goed te doen en gebeurt door middel van kleine injecties in het gezicht. De prijs is 300,- euro per sessie.  Eindelijk een behandeling die verstrakking geeft voor het hele gezicht!

Plasmabehandeling voor het verstrakken van de oogleden

14-9-2017: Een unieke en revolutionaire behandeling voor het corrigeren van de boven- en onderoogleden zonder chirurgische ingrepen, zonder prikken en snijden. De Jett Plasma Lift Medical – behandeling heeft een relatief korte hersteltijd. Belangrijk om rekening mee te houden is wel dat u 3 maanden na de behandeling blootstelling de zonnebank dient te vermijden!

Plasma ontstaat door ‘vonk’ ontlading die door elektriciteit wordt opgewekt. Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate geïoniseerd zijn. Door een speciale techniek met het Plasma Lift Medical systeem ontstaat een vonkontlading die plasma opwekt. Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen.

Voordelen van de Jett Plasma Lift Medical behandeling:

 • Snelle behandeltijd
 • Non-invasief
 • Lichte lokale verdoving met verdovingscrème
 • Langdurig resultaat, 1 jaar of langer
 • Meestal 1 behandeling nodig voor zowel boven –en onderoogleden
 • Korte hersteltijd (roodheid, lichte zwelling en kleine korstjes)
 • make-up kan na 2 dagen gebruikt worden

Contra-indicaties:

 • Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Zwangerschap en borstvoeding
 • Gebruik van antibiotica gedurende de laatste maand
 • Gebruik van Roaccutane gedurende de laatste 3 maanden
 • Nog niet genezen (huid)tumoren
 • Actieve acne
 • Metalen implantaten in het behandelgebied
 • Overige geïmplanteerde elektrische apparaten
 • Een donkere huid

De CryoPen bij Cynthia Injectables Kliniek

11/9/2017: Voor het verwijderen van ongewenste huidletsels zoals wratten, pigmentaties en fibromen hebben wij vanaf heden de CryoPen. De CryoPen werkt door middel van het bevriezen van de huidletsel. Bij ons in de kliniek behandelen wij huidletsel alleen in het gezicht en op de handen. De behandelingen worden niet vergoed door de verzekering. Heeft u vragen stel ze gerust aan de arts.

 

Voordelen van de CryoPen:

 • Makkelijke en korte behandeling
 • Er kunnen veel plekjes tegelijkertijd worden behandeld in één behandelsessie
 • Precieze behandeling op de millimeter nauwkeurig
 • Er wordt geen omliggende huid behandeld, dus zo goed als pijnloos
 • Kans op littekenvorming is nihil
 • Geen chirurgie

Actie Botox tegen overmatig zweten 

18/7/2017: Deze maand hebben wij een actie voor Botox in de oksels. De botox behandeling in de oksels zorgt ervoor dat je een jaar geen last meer hebt van zweten. De prijs is normaal 600,- euro, met de actie is de prijs 525,- euro. De actie is geldig van 18 juli 2017 tot en met 31 juli 2017.

Botox en fillers bij mannen

5/4/2017: Wij behandelen ook mannen bij ons in de kliniek. Door de jaren heen is het ons opgevallen dat wij meer mannelijke cliënten hebben gekregen. Dokter Cynthia heeft zich daarom in het buitenland gespecialiseerd in de botox- en fillerbehandeling specifiek voor mannen. Het resultaat is mooi en natuurlijk.

Korting bij Verlina!

15/2/2017: Deze maand krijg je via Cynthia Injectables kliniek 10% korting bij de bekende webshop www.verlina.nl. Verlina is voornamelijk bekend voor de mooie jurken die ze verkopen. Je kunt de code "botox10" gebruiken en is geldig tot en met 15 maart 2017.

Locaties

6/2/2017: Wij krijgen de laatste tijd veel vragen over waar wij allemaal zitten. Cynthia Injectables Kliniek zit in: Leiden en Rotterdam. De locatie Oegstgeest is vervangen door de locatie Leiden.

Overige nieuws

1/2/2017:  Cynthia Injectables Kliniek wenst alle cliënten een heel goed,mooi en vooral gezond 2017! Dit jaar beginnen we goed met een nieuwe vesting in 1 van de grootste steden van Nederland, namelijk Rotterdam. Dokter Cynthia is jaren geleden begonnen in Rotterdam en daarom was de keuze snel gemaakt om ook daar een vestiging te openen van Cynthia Injectables Kliniek. De nieuwe locatie is achter Rotterdam Centraal Station, makkelijk bereikbaar! Het is groot,strak en modern ingericht. Iedereen uit Rotterdam is welkom! Alle cliënten worden door Cynthia behandeld waardoor wij continuïteit van kwaliteit kunnen garanderen. Tot ziens in Rotterdam!

30/3/2016: Dit jaar was er een Internationale congres voor cosmetische geneeskunde in Monaco. Cynthia werd special uitgenodigd door de farmaceut om aanwezig te zijn bij het congres. Naast uiteraard de mooie locatie, heeft zij erg genoten van de inhoud van het congres en het kennis maken met collega´s van over de hele wereld.

3/1/2016: Wij wensen iedereen een mooi en gelukkig 2016 toe!

3/5/2015: Anatomie is erg belangrijk in het vak van cosmetisch arts, daarom heeft Cynthia deelgenomen aan een anatomie cursus voor gevorderden in het ziekenhuis in Birmingham Engeland. Onder leiding van een bekende plastisch chirurg werd de anatomie van het gezicht bestudeerd.

5/1/2015: Het was wederom een mooi jaar bij Cynthia Injectables kliniek en wij zien al onze cliënten graag weer in 2015! Een goed jaar toegewenst!

8/8/2014: Nieuw bij Cynthia Injectables kliniek cadeaukaarten te koop. Is jou parner jarig? Wil je moeder altijd al iets doen aan haar frons? Geef een cadeaukaart, je kan zelf het bedrag bepalen en de kaart is een jaar lang geldig.

17/11/2013: Dokter Cynthia was aanwezig bij het Internationale congres voor cosmetische geneeskunde in Parijs, met dank aan de farmaceut voor de uitnodiging!

4/4/2013: De laatste tijd krijgen wij veel vragen over veiligheid en injectables. Onze arts adviseert om je alleen te laten behandelen door een BIG-geregistreerde arts met jaren ervaring in de cosmetische geneeskunde. Tevens adviseert dokter Cynthia om nooit een permanente filler te laten injecteren en je ook niet in het buitenland te laten behandelen.

1/1/2013: Cynthia Injectables Kliniek wenst al haar cliënten een fantastisch 2013!

1/5/2012: Cosmetisch arts Cynthia Hawi is gevraagd om trainer te worden bij de farmaceut, dit houdt in dat zij cursussen zal geven aan andere artsen. Tevens zal zij hierdoor meer congressen gaan volgen in het buitenland om up to date te blijven.

5/1/2012: Welkom op de website van Cynthia Injectables Kliniek, heb je vragen bel of mail ons.