Contact

Contact met de kliniek in Leiderdorp en Zoetermeer

Wilt je graag een afspraak maken? Voor het inplannen van (een vrijblijvend en gratis) consult of behandeling kun je ons contacteren via 071-5172239.  Online een afspraak maken of mailen naar info@cynthia-injectables.nl. Wij werken alleen op afspraak. Onze telefonistes spreken naast Nederlands, ook Engels en Duits.

Gratis consult
Bij ons kun je terecht voor een vrijblijvend en gratis consult! Wil je direct behandeld worden? Vaak is dat wel mogelijk. Het eerste consult is gratis, het tweede consult rekenen wij 50,- euro als u geen behandeling doet.

 

Parkeren kliniek Leiderdorp(Leiden)

Parkeren is gratis voor de deur bij de kliniek(twee eigen parkeerplekken, voorzien van een niet parkeren bord zodat anderen niet parkeren), tevens is er een bushalte op een paar meter afstand. Indien u uit Den haag of Alphen a/d Rijn komt voor een botox- of een fillerbehandeling is de vestiging in Leiderdorp ideaal! Indien u bekend bent in Leiden/Leiderdorp, de kliniek bevindt zich achter de Action en Praxis in de Baanderij. Rijdt u voorbij de kliniek en ziet u geen lege parkeerplek dan kunt u altijd gratis parkeren bij Praxis Leiderdorp, 500 meter lopen en u bent bij de praktijk.

Parkeren kliniek Zoetermeer

Wij hebben 6 parkeerplekken waar u gebruik van kunt maken. De parkeerplekken delen wij met Max Tandartsen, u kunt daarom parkeren op de parkeerplekken voorzien van het logo van Max Tandartsen. 

Betaling

U kunt bij ons contant betalen of per pin. Het is niet mogelijk om met creditcards te betalen, in termijnen te betalen of met briefjes van 200,- euro en 500,- euro.

Huisregels

Gelieve geen kinderen en kinderwagens mee te nemen naar de praktijk.  

Huisdieren meenemen naar de kliniek is niet toegestaan.

Kliniek Leiderdorp: Draadbaan 31
2352 BM, Leiderdorp
Kliniek Zoetermeer:  JL. van Rijweg 62 2713JA, Zoetermeer  Entree is via Max Tandartsen, kliniek bevindt zich op de eerste verdieping met eigen privé wachtkamer.
071-5172239

info@cynthia-injectables.nl
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 10:00-17:00 uur. Wij werken alleen op afspraak en in het weekend zijn wij gesloten.
Telefonisch bereikbaarheid
9:00-17:00 uur van maandag t/m vrijdag