Contact

Contact met de kliniek

Wilt je graag een afspraak maken? Voor het inplannen van (een vrijblijvend en gratis) consult of behandeling kun je ons contacteren via 071-5172239. Online een afspraak maken of  mailen naar info@cynthia-injectables.nl. Wij werken alleen op afspraak. Onze telefonistes spreken naast Nederlands, ook Engels en Duits.

Gratis onlineconsult
Wilt u graag vooraf advies? Maak gebruik van het gratis onlineconsult. Stuur een mail met uw vragen en foto’s. De cosmetisch arts zal uw mail binnen 24 uur beantwoorden. 

 

Parkeren
U kunt gratis parkeren voor de deur bij de kliniek, tevens is er een bushalte op een paar meter afstand. Indien u uit Den haag, Alphen a/d Rijn of Zoetermeer komt voor een botox- of een fillerbehandeling is de vestiging in Leiderdorp ideaal! Indien u bekend bent in Leiden/Leiderdorp, de kliniek bevindt zich achter de Action en Praxis in de Baanderij.

Betaling
U kunt bij ons contant betalen of pinnen. Het is niet mogelijk om met creditcards te betalen. Het is helaas niet mogelijk in termijnen te betalen.

Huishoudelijke mededelingen

Gelieve geen kinderen en kinderwagens mee te nemen naar de praktijk. 

info@cynthia-injectables.nl

Draadbaan 31
2352 BM, Leiderdorp

071-5172239

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00-18:00 uur. U kunt ook ’s avonds terecht voor een behandeling tussen 18-21 uur. Let op! Wij werken alleen op afspraak.
Telefonisch bereikbaarheid
9:00-17:00 uur van maandag t/m vrijdag