Over ons

Cynthia Hawi-Cosmetisch arts, Medisch directeur

De kliniek is in 2012 opgericht door Cynthia Hawi. In 2004 begon zij met de studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit van Leiden. Tijdens haar opleiding tot arts deed zij veel ervaring op in het LUMC Ziekenhuis en in het Westeinde ziekenhuis in Den Haag. In 2011 behaalde Cynthia haar artsenbul.

Na het behalen van de artsenbul ging Cynthia direct van start bij diverse privéklinieken. Haar vriendelijke karakter en fijne motoriek zorgde ervoor dat zij snel gevraagd werd door andere klinieken om ook bij hun te komen werken. Twee jaar later werd Cynthia door de farmaceut gevraagd om trainer te worden en cursussen te gaan geven aan collega artsen. Dit kwam goed van pas, aangezien Drs. Cynthia het leuk vindt om haar opgedane kennis over te dragen. Tevens wordt Cynthia regelmatig uitgenodigd om congressen in het buitenland bij te wonen.

Ná duizenden behandelingen gedaan te hebben besloot Cynthia om de overstap te maken naar een eigen kliniek in Oegstgeest. De naam werd al gauw ‘Cynthia Injectables Kliniek’ omdat alle cliënten haar kennen bij haar voornaam. De kliniek werd succesvol en trok zelfs cliënten uit het buitenland aan zoals België en Duitsland. Een pluspunt is dat deze buitenlandse cliënten goed kunnen communiceren met Cynthia, gezien zij naast het Nederlands ook vloeiend Engels spreekt. In 2018 is de praktijk verhuisd naar Leiderdorp.

De BIG-registratie van dokter Cynthia kun je vinden onder het nummer: 49914215701 S.Hawi

CV arts

-Geneeskunde opleiding 2004-2011 aan de Universiteit Leiden
-cosmetisch arts sinds 2011
-werkzaam in Leiderdorp(naast Leiden) bij eigen praktijk Cynthia Injectables, tevens werkzaam bij een andere privékliniek.
-Specialiteiten: lipvergroting en neuscorrecties door middel van fillers
-Style van werken: mooi natuurlijk effect, behoud van eigen gezichtsvorm en mimiek
-Staat bekend om: goed kunnen begeleiden van cliënten die angst hebben voor naalden 

-Nevenactiviteiten: lesgeven aan collega artsen in de cosmetische geneeskunde

 

cosmetisch arts Cynthia Hawi

Irma-Assistent

Irma is onze assistent en staat u te woord wanneer u naar de kliniek belt. Tevens doet zij de planning voor de kliniek. Irma heeft jarenlang ervaring en werkt nauw samen met Cynthia om alles in de praktijk goed te laten verlopen. Zij spreekt naast Nederlands ook Engels en Duits. Wanneer het erg  druk is krijgt u onze assistentes Marja of Erna aan de telefoon.

Irma