Fillerbehandelingen

Fillerbehandelingen in Leiden

De fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur, een doorzichtig lichaamseigen gel. Het zijn tijdelijke fillers die ongeveer een jaar in de huid blijven. Ze stimuleren de eigen collageen aanmaak. Fillers zijn ideaal om u uiterlijk op een subtiele en natuurlijke manier te verbeteren. Na een fillerbehandeling ziet u er fris en uitgerust uit. De fillers bevatten verdoving, dit maakt de behandeling extra comfortabel. Heeft u last van afhangende mondhoeken, dunne lippen of is u kaaklijn niet meer strak? De fillerbehandelingen zijn dan geschikt. Met fillers worden diepe rimpels en fijne lijnen opgevuld. Ook is het mogelijk om de huid te verstrakken of om bijvoorbeeld de mondhoeken te liften. Ten slotte is het mogelijk om de contouren van het gezicht te verbeteren door een filler behandeling in de kin of een neuscorrectie met fillers. Heeft u heel veel last van volumeverlies in het gezicht dan is een liquid facelift ideaal.

Behandelingen met fillers in Leiden

Goed om te weten

  • Kosten: vanaf 175 € per behandeling
  • Duur: 30 minuten inclusief consult
  • Pijn: weinig tot geen pijn
  • Resultaat: direct resultaat
  • Herhalen: na 1 jaar

Het resultaat

Het resultaat is direct zichtbaar na een fillerbehandeling. Na twee weken is het resultaat optimaal. Wij maken voor en na foto’s om het resultaat te vergelijken.  

Na de behandeling

Wij adviseren de eerste week geen zonnebank of sauna, en geen gezichtsbehandelingen of massages te doen. Direct na de behandeling raden wij aan om de eerste vier uur niks op de huid te doen. Het koelen van de huid met een icepack hoeft alleen gedaan te worden bij blauwe plekken of (lichte) zwelling. Krijgt u snel blauwe plekken dan is het advies om preventief te koelen na de behandeling.