Fronsrimpels

Fillerbehandeling Fronsrimpels

Kijkt u altijd boos? Hoort u uit de omgeving dat u onvriendelijk overkomt? Diepe fronsrimpels zijn daar vaak de oorzaak van. Ook wanneer u de gezichtsspieren ontspant blijven de fronsrimpels zichtbaar. De algemene behandeling voor de fronsrimpels is de Botox, zo wordt de oorzaak van de fronsrimpels aangepakt. De botox ontspant namelijk de spieren die de frons veroorzaken. Bij sommige cliënten is de Botoxbehandeling echter niet voldoende om de fronsrimpels weg te krijgen. Een filler is in zo’n geval een complementaire behandeling aan de Botox. Daar waar de botox de spieren ontspant, vult de filler de resterende lijnen. Het resultaat is dat u uitstraling verbeterd wordt. U lijkt niet meer boos, u uitstraling verandert van negatief naar positief. Kijk onder kopje ‘Botox Frons’ voor meer informatie over Botox.

Kijkt u altijd boos?

Goed om te weten

  • Kosten: 175 € per 0,5 ml, 300 € per 1 ml
  • Duur: 30 minuten inclusief consult
  • Pijn: weinig tot geen pijn, er zit verdoving in de filler
  • Resultaat: direct, effect is na twee weken het mooist
  • Herhalen: Wij adviseren om de botox frons te doen iedere 3-4 maanden. Zo hoeft u vaak de filler voor de frons niet te herhalen! Doet u geen botox frons dan blijft de filler in de frons gemiddeld een jaar.

Het resultaat

Na de behandeling heeft u direct resultaat, er kan sprake zijn van lichte roodheid of zwelling.

Na de behandeling

Na de behandeling adviseren wij om de eerste 4 uur niks op de huid te smeren. De eerste week na de behandeling niet naar de zonnebank of sauna gaan en het gebied niet masseren.