Fronsrimpels Botox

Fronsrimpel Botox Behandeling in Leiden

Fronsrimpels ontstaan door het samentrekken van de spiertjes tussen de wenkbrauwen. De frons zorgt ervoor dat u boos overkomt.  Niet iedereen krijgt fronsrimpels, erfelijkheid speelt daar een grote rol in. Het fronsen ontstaat ook bij het geconcentreerd kijken, in de zon kijken of zelfs tijdens de slaap. De fronsspieren wordt met een Botox behandeling behandeld. Zo wordt het dieper worden van de rimpels ook voorkomen. Veel van onze cliënten ervaren hoofdpijn of spanningshoofdpijn door het fronsen. Heeft u migraine? Dan helpt de botox in de frons vaak om de klachten te verminderen dan wel weg te nemen. De fronsbehandeling met Botox wordt daarom ook vaak “migrainebotox” genoemd.

Goed om te weten

  • Kosten: 100 € per behandeling
  • Duur: 15 minuten inclusief consult
  • Pijn: weinig tot geen pijn
  • Resultaat: binnen twee weken
  • Herhalen:tussen de 3 en 6 maand

Na de behandeling

Na de fronsrimpel behandeling kan er een paar minuten wat roodheid of zwelling zijn op de plaats van de prikjes. Wij gebruiken speciale kleine naalden, hierdoor is er vaak niks te zien na de behandeling. Het is belangrijk om de eerste 24 uur na de behandeling niet te sporten, het gebied te masseren, naar zonnebank of sauna te gaan. Wij raden u ook aan om het eerste uur niks op de huid te doen.

Het resultaat

Bij Cynthia Injectables Kliniek vinden wij het belangrijk dat u natuurijke uitdrukking blijft behouden. Het resultaat is daarom minder beweging in de fronsspieren met behoud van de functie van de omliggende spieren. Wanneer de botox is ingewerkt wordt u uitstraling vriendelijker. Doordat de spieren in de frons worden ontspannen worden ook de wenkbrauwen gelift. De fronsspieren trekken normaal gesproken de wenkbrauwen naar beneden. Hierdoor kan met de botox behandeling in de frons een tijdelijke oplossing zijn voor cliënten die last hebben van de bovenoogleden.