Kraaienpootjes

Kraaienpootjes Botox behandeling in Leiden

De kraaienpootjes of de lachrimpels  zijn de rimpels die rondom het oog ontstaan. Dit zijn de rimpels die zich als eerst ontwikkelen en met de tijd steeds dieper worden. Na geruime tijd kunnen deze rimpels zelfs over de wangen lopen. Het gevolg van deze rimpels is dat u er vermoeid uitziet. Andere nadelen van deze rimpels is dat ze vaak wit blijven in de zon en er make-up in kan blijven zitten. Wilt u graag van de lijnen af en ervoor zorgen dat de rimpels niet dieper worden? Dan is de botoxbehandeling daarvoor de beste optie.

Goed om te weten

  • Kosten: 120 € per behandeling
  • Duur: 15 minuten inclusief consult
  • Pijn: weinig tot geen pijn
  • Resultaat: binnen twee weken
  • Herhalen: tussen de 3 en 6 maand

Na de behandeling

Wij gebruiken extra kleine naalden zodat u niks ziet van de prikjes rondom het oog. U kunt direct doorgaan met de dagelijkse bezigheden. Wel adviseren wij u de eerste 24 niet te sporten, niet naar een  zonnebank of sauna te gaan. Veder is het raadzaam het eerste uur na de behandeling niks op de huid te smeren.

Het resultaat

Het resultaat ziet u na een paar dagen verschijnen. U kunt normaal lachen alleen de lachrimpels zijn weg of een heel stuk minder geworden. Bij Cynthia Injectables behandelen wij ook de hele fijne rimpels rondom het oog, deze worden vaak niet meegenomen met de behandeling van de kraaienpootjes. Iedere keer dat u de behandeling herhaalt krijgt u steeds mooier effect.