Lipvergroting

Lipvergroting met fillers

U lippen geven u gezicht karakter zonder te spreken. De vorm en het volume van de lippen is daarbij erg bepalend. Naarmate u ouder wordt kan de vorm en de volume veranderen. Ook kan het zijn dat u jong bent en graag vollere lippen wilt hebben. Met een lipvergroting met fillers worden u lippen mooi vol. De vorm en het uiteindelijke resultaat worden vooraf met u besproken  zodat u weet hoe u lippen er na de behandeling uit gaan zien. Bij hele kleine lippen bouwen wij stapsgewijs de lippen op. Dokter Cynthia doet duizenden lipvergroting per jaar en kan u adviseren wat het mooist bij u gezicht past. Heeft u volle lippen maar wilt u net een iets mooiere vorm dan kunt u bij ons terecht voor 0,5 ml lipvergroting voor een subtiel effect.

Goed om te weten

  • Kosten: 175 € voor 0,5 ml en 275 € voor 1 ml
  • Duur: 30 minuten inclusief consult
  • Pijn: milde pijn, er zit verdoving in de filler
  • Resultaat: direct zichtbaar, mooiste effect is na twee weken
  • Herhalen: blijft gemiddeld een jaar

Het resultaat

Na de behandeling heeft u direct effect, wel zijn de lippen iets groter dan ze uiteindelijk zullen worden. Het eindresultaat is het mooist na twee weken. Bij hele kleine lippen adviseren wij na twee weken een herhaalbehandeling te doen om de gewenste grootte te krijgen.

Na de behandeling

Wij adviseren na de behandeling de eerste 4 uur niks op de lippen te smeren. Heeft u altijd snel blauwe plekken? Dan adviseren wij direct na de behandeling de lippen te koelen met een icepack. Ook is het goed om de eerste week geen zonnebank of sauna te doen.