Neuscorrectie

Neuscorrectie

De neus is erg belangrijk in het gezicht en bepaald vaak hoe aantrekkelijk iemand eruit ziet. Mensen die deze behandeling doen hebben vaak een kleine correctie nodig om de neus mooier te maken. Heeft u een bobbel of loopt de neus niet recht? De cosmetisch arts beoordeelt tijdens een consult of een fillerbehandeling bij u geschikt is.  Een neusoperatie is vaak overbodig, het is duur, gaat gepaard met pijn en ziet er niet altijd natuurlijk uit, dus biedt een fillerbehandeling uitkomst!  Een deel van onze cliënten zijn Aziatisch en willen graag een duidelijker gedefinieerde neusbrug. Andere hebben een brede neus die met fillers optisch gezien smaller gemaakt kan worden. Ten slotte zijn er mensen die een hangende neustip hebben, de tip kan met fillers gelift worden. Voor een subtiele lift is  botox in de neustip voldoende.

kleine correctie van de neus nodig?

Goed om te weten

  • Kosten: 175 € per 0,5 ml, 300 € per 1 ml
  • Duur: 30 minuten inclusief consult
  • Pijn: milde pijn, er zit verdoving in de filler
  • Resultaat: direct, effect is na twee weken het mooist
  • Herhalen: gemiddeld na een jaar

Het resultaat

Na de behandeling heeft u direct resultaat, er kan sprake zijn van lichte roodheid of zwelling. Met de neuscorrectie kan de neus in enkele gevallen een paar dagen een beetje schuin staan. Dit is zwelling en trekt vanzelf weg.

Na de behandeling

Na de behandeling adviseren wij om de eerste 4 uur niks op de huid te smeren. De eerste week na de behandeling niet naar de zonnebank of sauna gaan en het gebied niet masseren.