Nieuws

NIEUWS

September/Oktober 2019

Vanaf 10 september tot en met 18 oktober 2019 hebben wij een actie voor de fillerbehandelingen. De prijs is dan 200,- euro voor alle 1 ml fillers/Profhilo/Skinboosters in plaats van 300,- euro. Boek snel een afspraak! 

Ook is er een actie voor het verstrakken van de oogleden met plasmage, de prijs daarvan is 150,- euro ipv 300,- euro. Zie kopje ‘Acties’ voor meer informatie.

Augustus 2019

Vanaf heden hebben wij verlaagde prijzen voor de lipvergroting en is het mogelijk om met de fillerbehandelingen een halve behandeling te doen.Voor meer info zie het kopje ‘tarieven’.

Een van de populairste behandeling dit jaar is de profhilo behandeling. Profhilo is een injectable die verstrakking geeft zonder volume! Profhilo is voor het gezicht en/of de hals. U heeft twee behandeling nodig met 1 maand tussen tijd.

Juli 2019

Vanaf heden werken wij met Clinicminds een elektronisch patiëntendossier, hiermee kunnen wij nog betere kwaliteit leveren.

Juni 2019

Vanaf nu kunt u bij ons de liplift en neuslift laten doen met botox. De prijs is 50,- euro per behandeling. De liplift zorgt ervoor dat u liprood meer zichtbaar wordt. Met de neuslift wordt de neustip gelift. 

Mei 2019

Deze maand bestaat de kliniek alweer 7 jaar!

September 2018

Vanaf september 2018 zitten wij op de nieuwe locatie: Draadbaan 31 in Leiderdorp.

November 2017:

In de maand november 2017  hebben wij 50,- euro korting op de Plasma behandeling!

Plasmabehandeling voor het verstrakken van de oogleden

14-9-2017: Een unieke en revolutionaire behandeling voor het corrigeren van de boven- en onderoogleden zonder chirurgische ingrepen, zonder prikken en snijden. De Jett Plasma Lift Medical – behandeling heeft een relatief korte hersteltijd. Belangrijk om rekening mee te houden is wel dat u 1 maand voor en 3 maanden na de behandeling blootstelling aan zon en zonnebank dient te vermijden!

Plasma ontstaat door ‘vonk’ ontlading die door elektriciteit wordt opgewekt. Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate geïoniseerd zijn. Door een speciale techniek met het Plasma Lift Medical systeem ontstaat een vonkontlading die plasma opwekt. Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen.

Voordelen van de Jett Plasma Lift Medical behandeling:

 • Snelle behandeltijd
 • Non-invasief
 • Lichte lokale verdoving met verdovingscrème
 • Langdurig resultaat, 1 jaar of langer
 • Meestal 1 behandeling nodig voor zowel boven –en onderoogleden
 • Korte hersteltijd (roodheid, lichte zwelling en kleine korstjes)
 • make-up kan na 2 dagen gebruikt worden

Contra-indicaties:

 • Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Zwangerschap en borstvoeding
 • Gebruik van antibiotica gedurende de laatste maand
 • Gebruik van Roaccutane gedurende de laatste 3 maanden
 • Nog niet genezen (huid)tumoren
 • Actieve acne
 • Metalen implantaten in het behandelgebied
 • Overige geïmplanteerde elektrische apparaten
 • Een donkere huid

De CryoPen bij Cynthia Injectables Kliniek

11/9/2017: Voor het verwijderen van ongewenste huidletsels zoals wratten, pigmentaties en fibromen hebben wij vanaf heden de CryoPen. De CryoPen werkt door middel van het bevriezen van de huidletsel. Bij ons in de kliniek behandelen wij huidletsel alleen in het gezicht en op de handen. De behandelingen worden niet vergoed door de verzekering. Heeft u vragen stel ze gerust aan de arts.

Voordelen van de CryoPen:

 • Makkelijke en korte behandeling
 • Er kunnen veel plekjes tegelijkertijd worden behandeld in één behandelsessie
 • Precieze behandeling op de millimeter nauwkeurig
 • Er wordt geen omliggende huid behandeld, dus zo goed als pijnloos
 • Kans op littekenvorming is nihil
 • Geen chirurgie

Botox en fillers bij mannen

5/4/2017: Wij behandelen ook mannen bij ons in de kliniek. Door de jaren heen is het ons opgevallen dat wij meer mannelijke cliënten hebben gekregen. Dokter Cynthia heeft zich daarom in het buitenland gespecialiseerd in de botox- en fillerbehandeling specifiek voor mannen. Het resultaat is mooi en natuurlijk.

Overige nieuws

1/2/2017:  Cynthia Injectables Kliniek wenst alle cliënten een heel goed,mooi en vooral gezond 2017! 

30/3/2016: Dit jaar was er een Internationale congres voor cosmetische geneeskunde in Monaco. Cynthia werd special uitgenodigd door de farmaceut om aanwezig te zijn bij het congres. Naast uiteraard de mooie locatie, heeft zij erg genoten van de inhoud van het congres en het kennis maken met collega´s van over de hele wereld.

3/1/2016: Wij wensen iedereen een mooi en gelukkig 2016 toe!

3/5/2015: Anatomie is erg belangrijk in het vak van cosmetisch arts, daarom heeft Cynthia deelgenomen aan een anatomie cursus voor gevorderden in het ziekenhuis in Birmingham Engeland. Onder leiding van een bekende plastisch chirurg werd de anatomie van het gezicht bestudeerd.

5/1/2015: Het was wederom een mooi jaar bij Cynthia Injectables kliniek en wij zien al onze cliënten graag weer in 2015! Een goed jaar toegewenst!

8/8/2014: Nieuw bij Cynthia Injectables kliniek cadeaukaarten te koop. Is jou parner jarig? Wil je moeder altijd al iets doen aan haar frons? Geef een cadeaukaart, je kan zelf het bedrag bepalen en de kaart is een jaar lang geldig.

17/11/2013: Dokter Cynthia was aanwezig bij het Internationale congres voor cosmetische geneeskunde in Parijs, met dank aan de farmaceut voor de uitnodiging!

4/4/2013: De laatste tijd krijgen wij veel vragen over veiligheid en injectables. Onze arts adviseert om je alleen te laten behandelen door een BIG-geregistreerde arts met jaren ervaring in de cosmetische geneeskunde. Tevens adviseert dokter Cynthia om nooit een permanente filler te laten injecteren en je ook niet in het buitenland te laten behandelen.

1/1/2013: Cynthia Injectables Kliniek wenst al haar cliënten een fantastisch 2013!

1/5/2012: Cosmetisch arts Cynthia Hawi is gevraagd om trainer te worden bij de farmaceut, dit houdt in dat zij cursussen zal geven aan andere artsen. Tevens zal zij hierdoor meer congressen gaan volgen in het buitenland om up to date te blijven.

5/1/2012: Welkom op de website van Cynthia Injectables