Nieuws

Nieuws

Januari 2021: Cynthia Injectables opent wegens succes een tweede vestiging in het centrum van Zoetermeer.

December 2020: Cynthia Injectables Team wenst iedereen een mooi en gezond 2021 toe!

Juni 2020: De kliniek bestaat alweer 8 jaar! We zijn trots dat we al zolang in Leiden en omgeving aan het werk zijn en bedanken al onze trouwe cliënten. Er staan veel nieuwe plannen op het programma voor het aankomende jaar! Wil je op de hoogte blijven, volg ons dan ook op onze instagram: cynthia_injectables. Kijk ook regelmatig bij het “voor & na” kopje om foto’s te zien van behandelingen die wij uitvoeren.


Update 24 april 2020: Wij zijn open vanaf woensdag 29 april 2020. Wij volgen hierbij de adviezen van het RIVM. Wil je een nieuwe afspraak inplannen dan kan dat via de online agenda of je kan ons bellen. De Profhilo actie die wij hebben wordt verlengd tot en met eind mei 2020.

vanaf 29 april 2020!


Update 1 april 2020: Wij zijn gesloten ivm het Corona virus tot en met 28 april 2020. Wil je een nieuwe afspraak inplannen dan kan dat via de online agenda of je kan ons bellen. Veel sterkte en wij zien jullie graag terug in de kliniek.

Beste cliënt / bezoeker,

Wij zijn deze periode open! Onze kliniek volgt uiteraard de meest recente ontwikkelingen die gaande zijn rondom het corona virus. Hierdoor hebben wij, conform de richtlijnen, de volgende maatregelen genomen en handhaven wij deze:

 • Er worden geen handen geschud.
 • Cliënten die ziekteverschijnselen hebben en/of contact gehad hebben met iemand die besmet is met het Corona virus verzoeken wij de de kliniek niet te bezoeken.
 • U bent direct aan de beurt, er worden geen cliënten in de wachtruimte gehouden. Om dit in goede orde te laten verlopen adviseren wij om niet vroeger te komen dan het tijdstip van de afspraak. 
 • Cliënten met een verhoogd risico of verminderde weerstand vragen wij om niet naar de kliniek te komen.
 • Wij verzoeken cliënten om geen begeleiding mee te nemen.

Hopende u tot zover geïnformeerd te hebben.

Tenslotte wenst het Cynthia Injectables Team iedereen een veilige en gezonde periode toe.

Februari/Maart 2020

profhilo resultaat na twee sessies

Profhilo Actie: 100,- euro korting op een Profhilo behandeling! Normaal 300,- euro per sessie, nu 200,- euro per sessie. Actie is gelding vanaf 24 februari 2020 tot en met 31 maart 2020. Er zijn twee sessies nodig om een mooi effect te bereiken. Cliënten die al eerder behandeld zijn hebben soms maar 1 sessie nodig. De profhilo actie is geldig voor het gezicht/hals.

Februari 2020

Goed om te weten: Bij ons kan je na twee weken op controle komen na een Botox of een Fillerbehandeling. 

December 2019

Cynthia Injectables wenst al haar cliënten hele fijne feestdagen en een mooi en gezond 2020!

September/Oktober 2019

Er een actie voor het verstrakken van de oogleden met plasmage, de prijs daarvan is 150,- euro ipv 300,- euro. Zie kopje ‘Acties’ voor meer informatie.

Augustus 2019

Een van de populairste behandeling dit jaar is de profhilo behandeling. Profhilo is een injectable die verstrakking geeft zonder volume! Profhilo is voor het gezicht en/of de hals. U heeft twee behandeling nodig met 1 maand tussen tijd.

Juli 2019

Vanaf heden werken wij met Clinicminds een elektronisch patiëntendossier, hiermee kunnen wij nog betere kwaliteit leveren.

Juni 2019

Vanaf nu kunt u bij ons de liplift en neuslift laten doen met botox. De prijs is 50,- euro per behandeling. De liplift zorgt ervoor dat u liprood meer zichtbaar wordt. Met de neuslift wordt de neustip gelift. 

Mei 2019

Deze maand bestaat de kliniek alweer 7 jaar!

September 2018

Vanaf september 2018 zitten wij op de nieuwe locatie: Draadbaan 31 in Leiderdorp.

November 2017:

In de maand november 2017  hebben wij 50,- euro korting op de Plasma behandeling!

Plasmabehandeling voor het verstrakken van de oogleden

14-9-2017: Een unieke en revolutionaire behandeling voor het corrigeren van de boven- en onderoogleden zonder chirurgische ingrepen, zonder prikken en snijden. De Jett Plasma Lift Medical – behandeling heeft een relatief korte hersteltijd. Belangrijk om rekening mee te houden is wel dat u 1 maand voor en 3 maanden na de behandeling blootstelling aan zon en zonnebank dient te vermijden!

Plasma ontstaat door ‘vonk’ ontlading die door elektriciteit wordt opgewekt. Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate geïoniseerd zijn. Door een speciale techniek met het Plasma Lift Medical systeem ontstaat een vonkontlading die plasma opwekt. Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen.

Voordelen van de Jett Plasma Lift Medical behandeling:

 • Snelle behandeltijd
 • Non-invasief
 • Lichte lokale verdoving met verdovingscrème
 • Langdurig resultaat, 1 jaar of langer
 • Meestal 1 behandeling nodig voor zowel boven –en onderoogleden
 • Korte hersteltijd (roodheid, lichte zwelling en kleine korstjes)
 • make-up kan na 2 dagen gebruikt worden

Contra-indicaties:

 • Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Epilepsie
 • Zwangerschap en borstvoeding
 • Gebruik van antibiotica gedurende de laatste maand
 • Gebruik van Roaccutane gedurende de laatste 3 maanden
 • Nog niet genezen (huid)tumoren
 • Actieve acne
 • Metalen implantaten in het behandelgebied
 • Overige geïmplanteerde elektrische apparaten
 • Een donkere huid

De CryoPen bij Cynthia Injectables Kliniek

11/9/2017: Voor het verwijderen van ongewenste huidletsels zoals wratten, pigmentaties en fibromen hebben wij vanaf heden de CryoPen. De CryoPen werkt door middel van het bevriezen van de huidletsel. Bij ons in de kliniek behandelen wij huidletsel alleen in het gezicht en op de handen. De behandelingen worden niet vergoed door de verzekering. Heeft u vragen stel ze gerust aan de arts.

Voordelen van de CryoPen:

 • Makkelijke en korte behandeling
 • Er kunnen veel plekjes tegelijkertijd worden behandeld in één behandelsessie
 • Precieze behandeling op de millimeter nauwkeurig
 • Er wordt geen omliggende huid behandeld, dus zo goed als pijnloos
 • Kans op littekenvorming is nihil
 • Geen chirurgie

Botox en fillers bij mannen

5/4/2017: Wij behandelen ook mannen bij ons in de kliniek. Door de jaren heen is het ons opgevallen dat wij meer mannelijke cliënten hebben gekregen. Dokter Cynthia heeft zich daarom in het buitenland gespecialiseerd in de botox- en fillerbehandeling specifiek voor mannen. Het resultaat is mooi en natuurlijk.

Overige nieuws

1/2/2017:  Cynthia Injectables Kliniek wenst alle cliënten een heel goed,mooi en vooral gezond 2017! 

30/3/2016: Dit jaar was er een Internationale congres voor cosmetische geneeskunde in Monaco. Cynthia werd special uitgenodigd door de farmaceut om aanwezig te zijn bij het congres. Naast uiteraard de mooie locatie, heeft zij erg genoten van de inhoud van het congres en het kennis maken met collega´s van over de hele wereld.

3/1/2016: Wij wensen iedereen een mooi en gelukkig 2016 toe!

3/5/2015: Anatomie is erg belangrijk in het vak van cosmetisch arts, daarom heeft Cynthia deelgenomen aan een anatomie cursus voor gevorderden in het ziekenhuis in Birmingham Engeland. Onder leiding van een bekende plastisch chirurg werd de anatomie van het gezicht bestudeerd.

5/1/2015: Het was wederom een mooi jaar bij Cynthia Injectables kliniek en wij zien al onze cliënten graag weer in 2015! Een goed jaar toegewenst!

8/8/2014: Nieuw bij Cynthia Injectables kliniek cadeaukaarten te koop. Is jou parner jarig? Wil je moeder altijd al iets doen aan haar frons? Geef een cadeaukaart, je kan zelf het bedrag bepalen en de kaart is een jaar lang geldig.

17/11/2013: Dokter Cynthia was aanwezig bij het Internationale congres voor cosmetische geneeskunde in Parijs, met dank aan de farmaceut voor de uitnodiging!

4/4/2013: De laatste tijd krijgen wij veel vragen over veiligheid en injectables. Onze arts adviseert om je alleen te laten behandelen door een BIG-geregistreerde arts met jaren ervaring in de cosmetische geneeskunde. Tevens adviseert dokter Cynthia om nooit een permanente filler te laten injecteren en je ook niet in het buitenland te laten behandelen.

1/1/2013: Cynthia Injectables Kliniek wenst al haar cliënten een fantastisch 2013!

1/5/2012: Cosmetisch arts Cynthia Hawi is gevraagd om trainer te worden bij de farmaceut, dit houdt in dat zij cursussen zal geven aan andere artsen. Tevens zal zij hierdoor meer congressen gaan volgen in het buitenland om up to date te blijven.

5/1/2012: Welkom op de website van Cynthia Injectables