Oksels

Botox tegen overmatig transpireren

Transpireren is een natuurlijke manier van het lichaam om af te koelen. Overmatig transpireren is echter wel een probleem. U word dan in het dagelijkse leven negatief beinvloed door het zweten. Vaak wordt de kleding aangepast aan het overmatig zweten en is men huiverig voor bepaalde sociale situaties omdat het zweten dan vaak nog extra heftig is. De botoxbehandeling onder de oksels biedt dan uitkomst. De botox zorgt ervoor dat de zweetklieren minder tot geen zweet produceren. 

Last van okselzweet?

Goed om te weten

  • Kosten: 400 € per behandeling
  • Duur: 20 minuten inclusief consult
  • Pijn: weinig tot geen pijn
  • Resultaat: binnen twee weken
  • Herhalen: tussen de 6 en 12 maanden

Na de behandeling

Wij raden u aan de eerste 24 uur niet te sporten, het gebied niet te masseren. Ook is het verstandig om niet naar de zonnebank of sauna te gaan. Tenslotte is het goed om na de behandeling de huid rust te geven, dus niet scheren of deo gebruiken. 

Het resultaat

Na een paar dagen begint u het effect te merken van de behandeling. U heeft geen last meer van zweetplekken en gele verkleuringen in u kleding. De oksels zijn zijdezacht en droog. Het resultaat blijft tussen de 6 en 12 maanden. Bij herhaling van deze behandeling zijn de resultaten steeds beter.