Voorhoofdrimpels

Voorhoofdsrimpels Botox Behandeling in Leiden

Voorhoofdsrimpels ontstaan door het samentrekken van de voorhoofdsspier. U gebruikt vaak het voorhoofd om verbaasd te kijken, maar soms wordt het voorhoofd ook gebruikt om de bovenoogleden die gezakt zijn te liften. Het liften van het voorhoofd zorgt er dan voor dat bovenoogleden minder drukken op de ogen, dit kijkt vaak een stuk prettiger. Met de tijd worden de rimpels steeds dieper. Het kan een vermoeide, onrustige uitstraling geven. 

Last van voorhoofdsrimpels?
Een strak voorhoofd na de botox

Goed om te weten

  • Kosten: 120 € per behandeling
  • Duur: 15 minuten inclusief consult
  • Pijn: weinig tot geen pijn
  • Resultaat: binnen twee weken
  • Herhalen: tussen de 3 en 6 maanden

Na de behandeling

Na het behandelen van het voorhoofd met Botox kan er een paar minuten wat roodheid of zwelling zijn, dit trekt vaak snel weg. Om de botox goed zijn werk te kunnen laten doen adviseren wij de eerste 24 uur niet te sporten, het voorhoofd niet te masseren en niet naar zonnebank of sauna te gaan. Tevens is het goed om de eerste uur niks op u huid te smeren.

Het resultaat

De botox gaat geleidelijk aan inwerken. Na een paar dagen merkt u dat de lijnen minder worden en dat u ook minder beweging hebt in het voorhoofd. Bij Cynthia Injectables vinden wij het wel belangrijk dat u een beetje beweging blijft houden in het voorhoofd, dit is vaak prettiger voor u zelf en ziet er natuurlijker uit. Iedere keer dat u de behandeling herhaalt merkt u dat de lijnen steeds verder wegtrekken. Ook zijn er na het uitwerken van de botox minder lijnen op het voorhoofd.